Vi er

Om forfatteren

Lea Hovmand Jørgensen: Jeg er projektleder og medstifter af Dit EU med hovedansvar for programserien EU for Dummies. Til dagligt studerer jeg Journalistik og Medievidenskab på henholdsvis RUC og Københavns Universitet. Derudover arbejder jeg som studentermedhjælper på DR Nyheder og forskningsassistent på University of Helsinki.

Om forfatteren

Kristine Juhl Hybschmann: Jeg er projektleder for Dit EU, og har desuden været med til at producere 2 podcasts. Min grund til at være med til projektet skyldes dels en lyst til at arbejde med projekter – dels en lyst til formidling, og prøve kræfter med lyd-mediet. Til daglig læser jeg medievidenskab på KU. Kontakt info: kristine_jh@hotmail.com

Om forfatteren

Nikolai Søndergaard: Mit hovedansvar er som webredaktør for Dit EU, med ansvar for udviklingen og vedligeholdelse af hjemmesiden. Jeg har valgt at deltage i projektet, dels af idealistiske årsager, og dels for at lære mere om formidling gennem lyd, sociale medier og internettet. Til dagligt læser jeg til humanistisk bachelor på RUC.

Om forfatteren

Sarah Mikkelsen: Projektleder for sociale medier – strategi og implementering. Jeg er nyuddannet cand.mag i Medievidenskab fra Københavns Universitet, samt har flere års erfaring med strategisk kommunikation, analyse og kampagner fra et stort kommunikationsbureau. Jeg har valgt at bidrage til Dit EU på grund af det gode formål og ikke mindst for at få konkret projektledererfaring inden for social medie strategi og implementering deraf. Kontakt info:Linkedin  eller på mail: sarah_mikkelsen@hotmail.com.

Om forfatteren

Patricia Petersen: Jeg er fotograf på projektet. På nuværende tidspunkt er jeg i gang med mit første sabbatår, siden jeg i sommers blev student fra Gefion Gymnasium. Da det er mit ønske at læse Film- og MedievidenskabKøbenhavns Universitet til efteråret, er min deltagelse i projektet en perfekt mulighed for at kombinere interessen for formidling samt en af mine fritidsinteresser, nemlig fotografi.

Om forfatteren

Vibeke Dahlgaard: Jeg læser Teknoantropologi på 8. semester på Aalborg Universitet i København og arbejder for tiden også som praktikant hos FUTU Innovationsbureau med research, analyse og udviklingsprocesser. Er generelt ret fascineret af lyd og radio og hvordan det kan bruges som medie til at kommunikere viden, erfaringer og – vigtigst af alt – gode historier.

Om forfatteren

Camilla Presutti: Jeg studerer Statskundskab ved Københavns Universitet. Personligt har jeg selv en stor interesse for EU, da jeg synes, det giver anledning til mange spændende diskussioner. Men det er mit indtryk, at det er begrænset information om EU, der gives gennem medier og uddannelsesforløb, hvorfor det kan virke som et meget komplekst emne for de fleste. Lige netop her ligger motivationen for mig til dette projekt – jeg synes, det er vigtigt at EU-stof formidles til alle på en spiselig måde, og det er det, jeg ønsker at opnå gennem projektet. Kontakt info: camilla-witt@hotmail.com

Om forfatteren

Marie Larsen: Min opgave har primært været at producere artikler til ”EU for dummies”. Til daglig læser jeg Dansk ved Københavns Universitet og er frivillig hos Dansk Flygtningehjælp. EU har en kæmpe indflydelse på vores hverdag og er samtidig lidt af en jungle at finde rundt i. Derfor håber jeg, at projektet på en sjov og tilgængelig måde kan bidrage til oplysning og stillingtagen. Kontakt info: rbs965@alumni.ku.dk 

Om forfatteren

Karen Elise Hansen: Jeg er specialestuderende på Performance Design & Virksomhedsstudier ved Roskilde Universitet. Jeg har en stor interesse for formidling og har de sidste 3 år arbejdet med især tv- og videoformidling ved siden af studierne. Jeg glæder mig til at producere en række podcasts til Dit EU op til Parlamentsvalget d. 25. maj. 2014.” Kontakt info: kelisehansen@gmail.com

Om forfatteren

Rikke Gredsted Seidenfaden: Jeg er uddannet journalist fra Syddansk Universitet i 2013. Som en del af uddannelsen var jeg i et års praktik ved Berlingske, hvor jeg var en del af avisens indlands- og erhvervsredaktion. I øjeblikket læser jeg en kandidat i Politik og AdministrationRoskilde Universitet. Ved siden af studiet arbejder jeg som freelancejournalist hos DR Nyheder. Kontakt info: 2758 9588

Om forfatteren

Sara Troense: Jeg studerer Medievidenskab på kandidatniveau på Københavns Universitet. Jeg interesserer mig for formidling og i særdeleshed radio og derfor er Dit EU helt oplagt for mig at være med til. Jeg synes nemlig udfordringen med at få EU gjort mere nærværende og interessant for unge er virkelig svær men også meget spændende og ikke mindst vigtig. Kontakt info: 2639 3423. Mail: saratroense@gmail.com. Linkedin.

Om forfatteren

Didier Larsen: Jeg læser JournalistikRoskilde Universitet. Mine interesseområder ligger inden for nyheder, politik, teknologi, mennesker, kultur, religion, kunst og musik. Jeg har meldt mig til projektet, fordi at jeg synes, at radioformatet er spændende, og jeg ser det som et effektivt kommunikationsmedie til at formidle menneskelige og personlige skæbner, som EU’s-regler kan påvirke, på. Kontakt info: 53 67 64 98. Mail: didier@ruc.dk. Facebook

Om forfatteren

Sofie Hvid Rasmussen: Til daglig læser jeg StatskundskabKøbenhavns Universitet og arbejder som studentermedhjælper på Institut for Klinisk Medicin. I min fritid er jeg frivillig i Transmogriffen, som er et værested for ensomme unge. Kontakt info: mfl588@alumni.ku.dk.

Om forfatteren

Klaes Lundkvist Mosen: Jeg er netop færdigudannet fra Forvaltning på Roskilde Universitet. I den forbindelse har jeg beskæftiget mig en del med EU. EU er en kompleks størrelse og denne kompleksitet, kan være svær at formidle. Dit EU projektet er en måde, hvorpå man kan formidle emnet på en mere simpel og anderledes måde, end jeg førhen har været vant til.

Om forfatteren

Kasper Buus Lundbye: Jeg er nyuddannet cand.scient.adm fra RUC, og har en særlig interesse for internationale forhold. EU er for mange en abstrakt størrelse og langt væk, men lovgivningen fra EU har stor indvirkning på os. Derfor synes jeg, det er vigtigt at formidle de ofte komplekse forhold, så alle har mulighed for at tage stilling til EU på et oplyst grundlag.

Om forfatteren

Maria Albrechtsen Mortensen: Jeg læser Film og Medievidenskab på Københavns Universitet. Mine interesseområder ligger især inden for kultur og formidling. ‘Dit EU’ projektet er for mig en fantastisk mulighed for at arbejde med radiomediet, som jeg synes er en spændende platform, samt arbejde med formidling af lidt tungere stof til unge mennesker.

Om forfatteren

Nalle Kirkvåg: Jeg er formand for Foreningen PoykromFonden, der er arrangør af Dit EU, som jeg desuden er medstifter af. Af PoykromFondens andre projekter kan nævnes dette fra 2011 på Roskilde Festival.
Til dagligt arbejder jeg som ekstern lektor på Film- & MedievidenskabKøbenhavns Universitet. I 2013 var jeg leder af et projekt sammen med en række studerende – også på Roskilde Festival – som en del af et projekt-kursus på Film- & Medievidenskab. Som journalist om journalist gennem årene også arbejdet på bl.a. DR, Nat & Dag, Jyllands-Posten, XFM, Tjeck Magasine og Den2Radio, ligesom jeg til tider blogger om journalistik og medier.
Til efteråret 2014 har jeg udviklet et radiokursus, man som studerende kan deltage i, hvis du gerne vil lære at lave radio – i samarbejde med Radiofortællinger på DR/P1. Hvis du er interesseret i det, kan du finde det fra slutningen af april her.