Praktikantens dagbog 5

Praktikantens dagbog 5

Af Tobias

Fredag:

Ugen sluttede, som den startede, hvilket betød mange blandede opgaver (herunder en del statistik), samt en besøgsgruppe fra Viborg Katedralskole. De var en flok veloplagte 2.G’ere med stor spørgelyst, som fik startet en livlig diskussion, efter jeg havde fortalt dem om kontorets arbejdsopgaver og livet som praktikant i Bruxelles. De var på højniveautur med deres samfundsfagslærere i Bruxelles, noget jeg også selv var i min gymnasietid. Den tur var en af årsagerne til, at jeg selv valgte at søge i praktik i Bruxelles, så det kan meget vel være, at jeg talte for en fremtidig praktikant for Central Denmark EU Office.

Starten på weekenden blev fejret med en enkelt fredagsøl med mine kolleger. Belgien byder på nogle fantastisk velsmagende øl, som jeg nyder, så meget jeg kan.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*