Praktikantens dagbog 1

Praktikantens dagbog 1

Af Tobias

Mandag:

Arbejdsdagen mandag bød for mig på lidt blandede opgaver. Kontorets statistik skulle først opdateres for at holde styr på, hvor gode vi er til at formidle kontakten mellem europæiske partnere og midtjyske virksomheder, foreninger og kommuner. Herefter deltog jeg i planlægningen af et møde, der skal afholdes mellem kontorets konsulent på miljøområdet og arbejdsgruppen for projektet FinnoWater, der undersøger mulighederne for finansiering af vandprojekter i EU. Jeg skal selv deltage i mødet onsdag eftermiddag. Sidst på dagen fik vi besøg af en gruppe danske elever fra Learnmark Horsens, som først hørte et oplæg om kontorets rolle i forhold til EU og herefter hørte mig fortælle om hverdagen som praktikant. Fredag skal jeg holde et oplæg for elever fra Viborg Katedralskole, så i dag var en fin opvarmning.

Efter arbejde var jeg ude og spille ultimate frisbee i min belgiske klub. Jeg har dyrket sporten en del i Danmark, så det er sjovt at se de kulturforskelle, der er imellem en dansk og en belgisk klub. Eksempelvis starter en belgisk træning med, at alle giver hinanden kindkys, hvilket lige krævede lidt tilvænning fra min side i starten.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*